nieuws

bouwfonds lanceert duits woningfonds

Financieel

Na de introductie van Bouwfonds Germany Residential Fund CV in 2005, introduceert Bouwfonds Asset Management een nieuw beleggingsfonds voor particuliere beleggers: Bouwfonds Germany Residential Fund II CV.

Het fonds belegt in een gespreide Duitse vastgoedportefeuille. Het geprognosticeerd gemiddeld enkelvoudig totaalrendement bedraagt 9,2 procent per jaar na belasting.Bouwfonds Germany Residential Fund II CV belegt in 656 bestaande appartementen in het voormalige West-Duitsland, gelegen in de steden Düsseldorf, Frankfurt am Main, Hannover, Keulen, München, Münster, Neuss en Wuppertal. Daarnaast bestaat de portefeuille voor circa 10 procent uit commercieel vastgoed wat zich onder de appartementen bevindt. De appartementen zijn bestemd voor verhuur en worden aan het eind van de looptijd van het fonds verkocht. Het fonds heeft een goed gespreide en degelijk beheerde portefeuille, gecombineerd met een relatief laag risico. Het geprognosticeerd gemiddeld enkelvoudig totaalrendement bedraagt 9,2 procent per jaar na belastingen, over een verwachte looptijd van ten minste tien jaar. In totaal zijn er voor beleggers 1.033 participaties van 15.000 euro (exclusief 3 procent emissiekosten) beschikbaar.

Reageer op dit artikel