nieuws

Berckheijde lanceert vijfde maatschap

Financieel

Berckheijde Vastgoed Beleggingen te Leiden heeft de maatschap Berckheijde V gelanceerd.

Met een kleine groep beleggers die deelnemen met participaties van 100.000 euro wordt er belegd in twee kantoorgebouwen met zes verschillende huurders waaronder een bank, SNS Bank, Accon Accountants en een dochter van Bloemenveiling Aalsmeer.De totale fondsinvestering bedraagt 6.510.000 euro en wordt voor 67 procent gefinancierd met een hypothecaire lening. Het gemiddelde exploitatierendement is geprognosticeerd op 11,6 procent per jaar en het gemiddelde netto cash rendement op 7,5 procent. Alle participaties zijn volgens een woordvoerder van Berckheijde al verkocht. In de maatschap is een kantoorpand in Lisse aan de Grachtweg 67-71 (1950 m2) met twee huurders ondergebracht, waarvan de koopprijs 3,8 miljoen euro bedraagt. Verder betreft het een multi-tenant kantoorgebouw in Elst met vier huurders en een koopprijs van 2 miljoen euro.     

Reageer op dit artikel