nieuws

annexum invest introduceert saffierveste cv

Financieel

Annexum Invest introduceert een nieuw kantorenfonds Saffierveste CV.

Dit fonds bestaat uit vier kantoor- en bedrijfspanden in Nederland. Alle panden zijn volledig verhuurd. De gemiddelde looptijd van de huurcontracten is 9,5 jaar. Het balanstotaal van Saffierveste CV bedraagt 56,5 miljoen euro, met een eigen vermogen van 16,5 miljoen euro. Dit eigen vermogen wordt bijeengebracht door 330 participaties van 50.000 euro per stuk. De prognose van het enkelvoudige exploitatie rendement bedraagt gemiddeld 10,2 procent per jaar. Het rendement wordt twee keer per jaar uitgekeerd. In Leusden wordt het nieuwe hoofdkantoor van AFAS ERP Software aangekocht. Het nieuw gebouwde pand ligt op 500 meter van de A28. Het pand is voor vijftien jaar verhuurd aan AFAS. In Rotterdam wordt het nieuwe kantoor met bedrijfsruimte van ABB verworven. Dit nieuwe pand is gelegen aan de rand van het Waalhaven gebied te Rotterdam-Zuid. ABB is wereldwijd marktleider op het gebied van energie- en automatiseringstechnologie. Voorts maakt een groot kantorencomplex in Delft, direct gelegen aan de A13, onderdeel uit van Saffierveste CV. Het is verhuurd aan verschillende huurders, waaronder Samsung, Ikea, Consul Risk Management en ConQuaester. Het vierde object is een nog te bouwen kantorencomplex met bedrijfsruimte in Emmen. De oplevering is in juli 2007. In dit complex zal Synmet Holding zijn Europese hoofdkantoor vestigen.

Reageer op dit artikel