nieuws

alweer initiatief voor zelfregulering cv-sector

Financieel

Nederland is binnenkort weer een nieuwe belangenorganisatie voor vastgoedfondsen rijker.

Op woensdag 6 september presenteert de Vereniging Vastgoed Fondsen zich aan de buitenwacht met een persconferentie in het Hilton Amsterdam.’Doel van de vereniging is de kwaliteit en transparantie van de markt voor besloten vastgoedbeleggingen verder te verbeteren en verder te professionaliseren, zo meldt G.van Boom namens de initiatiefnemers in een persbericht. Dit is volgens Van Boom ‘des te meer noodzakelijk omdat het wettelijk toezicht van AFM zich voor belangrijke mate heeft teruggetrokken’ . Hij was gisteren niet voor een nadere toelichting bereikbaar. Het aantal initiatieven van vastgoedaanbieders om de transparantie in de sector te vergroten komt daarmee op drie. Eerder dienden ook de Stichting Transparantie Vastgoedfondsen en de Stichting Vastgoed Fondsen (de vroegere VAB) zich aan.

Reageer op dit artikel