nieuws

Achtste vastgoed-CV Holland Immo Group geplaatst

Financieel

Holland Immo Group in Eindhoven, aanbieder van besloten vastgoed-CV’s, heeft zijn achtste vastgoedfonds, Holland Immo Group VIII/Woningfonds CV, succesvol geplaatst.

e inschrijving werd geopend op 3 februari en was binnen drie weken ruimschoots overtekend. In totaal waren 486 participaties van 7500 euro beschikbaar. Op 15 april heeft dit fonds de woningportefeuille bestaande uit 122 woningen in Roermond, Leiden en Dordrecht verworven. De totale fondsinvestering bedraagt ongeveer 14,5 miljoen euro. De hypothecaire financiering werd verstrekt door Bouwfonds Property Finance.Het gaat om 122 appartementen, 24 garages en 36 parkeerplaatsen. Het geprognosticeerde gemiddeld bruto rendement uit exploitatie en verkoop bedraagt 9 procent op jaarbasis.     

Reageer op dit artikel