nieuws

Vastgoedmarkt Podcast: Technologie verandert vastgoedsector

Data en technologie

In de tweede Vastgoedmarkt Podcast bijdragen van het Trendscongres 2018 van Erik Steinmaier (ABN Amro) en Maarten Steinbuch (hoogleraar TU Eindhoven).

Vastgoedmarkt Podcast: Technologie verandert vastgoedsector
Maarten Steinbuch

Sectordirecteur Real Estate Erik Steinmaier van ABN Amro vertelt hoe technologie in gebouwen uiteindelijk een financieringsvoorwaarde voor vastgoed gaat worden, net zoals banken nu al beleggers met zachte dwang leiden naar het vergroenen van hun portefeuilles.

Hoogleraar Maarten Steinbuch van de TU Eindhoven neemt bezoekers van het Trendscongres 2018 mee op een rondreis door de nabije toekomst, waarin de razend snelle ontwikkelingen in technologie het gebruik van vastgoed ingrijpend zullen veranderen. Bereid u maar vast voor op een gesprekje met een robot-receptionist(e), aldus Steinbuch. ‘Onze kinderen leven, als zij zo oud zijn als wij, in een totaal andere wereld.’

Luister hier de Vastgoedmarkt Podcast #2: Trendscongres 2018.

Reageer op dit artikel