nieuws

C&A breidt e-commerce uit

Data en technologie

C&A versterkt haar focus op e-commerce door begin maart haar nieuwe EU shop te lanceren. ‘Deze extra online shop is de volgende grote stap in de uitbreiding van onze online activiteiten’, zegt Andreas Hammer, directeur E-Commerce Europa.

C&A breidt e-commerce uit
Winkel van C&A

Met dit nieuwe platform kan C&A het bereik van haar e-commerce activiteiten meer dan verdubbelen, van negen naar twintig landen.

De overige elf landen zijn Kroatië, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Tsjechië en Hongarije, waar C&A al winkels heeft. De online shop bedient ook Denemarken, Finland, Griekenland en Zweden, waar het bedrijf niet is vertegenwoordigd. De nieuwe EU shop is een gestandaardiseerd Engels platform voor klanten uit de elf bovengenoemde landen. Alle prijzen zijn in euro’s, ongeacht de lokale valuta.

C&A online opereert momenteel in de volgende negen markten in de nationale taal: België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Spanje en Zwitserland. Voor deze klanten verandert er niets.

Met meer dan 1.500 winkels in 18 Europese landen en meer dan 35.000 medewerkers, is C&A Europa één van de grote moderetailers in Europa. Behalve in Europa, heeft C&A ook winkels in Brazilië, Mexico en China.

Reageer op dit artikel