nieuws

Nieuwe sponsoren Vastgoedmonitor regio FoodValley

Data en technologie

Bouwbedrijf van Ree, Mede-eigenaar Daan van der Meer en Nick de Boer, directeur Domicilie Makelaars, zijn deze maand toegetreden als brons participant van de Stichting Vastgoedmonitor FoodValley.

Nieuwe sponsoren Vastgoedmonitor regio FoodValley

Dat laat de stichting weten. Het is een samenwerkingsverband waarin de provincies Gelderland en Utrecht, de acht Foodvalley gemeentes, alle woningcorporaties uit de Foodvalley en een groot aantal marktpartijen uit de vastgoedsector participeren. De stichting doet onderzoek naar het reilen en zeilen van de vastgoedmarkt en is tevens een overlegplatform voor alle aangesloten partijen. Ook worden er regelmatig bijeenkomsten en symposia georganiseerd.

Binnenkort hoopt het stichtingsbestuur nog meer nieuwe sponsors te presenteren.

 

Reageer op dit artikel