nieuws

NSI in Europese duurzame denktank

Data en technologie

NSI in Europese duurzame denktank
NSI-logo

Zes Europese vastgoedbedrijven, waaronder NSI, hebben een denktank opgericht om innovatie en duurzaamheid aan te jagen.

Dat meldt het beursgenoteerde Nederlandse vastgoedfonds. De denktank zal bestaan uit de ceo’s van de zes vastgoedondernemingen, te weten: Olivier Elamine (Alstria), Manfredi Catella (Coima RES), Pere Viñolas Serra (Colonial), Méka Brunel (Gecina), Toby Courtauld (Great Portland Estates) en Bernd Stahli (NSI).

Met dit forum willen de bedrijven hun best practices en research op het terrein van innovatie en duurzaamheid met elkaar delen. Hiermee denken ze beter in te kunnen spelen op de hoge verwachtingen van hun klanten en grote maatschappelijke veranderingen, waaronder de technologische revolutie.

Reageer op dit artikel