nieuws

Mipim Proptech 2017: neusje van zalm vastgoedtechnologie

Data en technologie

Mipim Proptech 2017: neusje van zalm vastgoedtechnologie

Vastgoedprofessionals die zich op de hoogte willen stellen van de jongste technologische ontwikkelingen kunnen hun hart ophalen woensdag 11 oktober in New York bij de internationale Mipim PropTech Summit 2017.

Het vastgoedevenement is een gezamenlijk congres en beurs van Reed Midem, bekend als organisator van de jaarlijkse internationale vastgoedbeurs Mipim in Cannes, en MetaProp NYC. Gesitueerd in Manhattans Silicon Alley geldt het Amerikaanse bedrijf, dat kapitaal steekt in meer dan zestig proptechbedrijven, als een van de belangrijkste platforms voor technologische innovatie in de vastgoedsector ofwel kortweg proptechfirma’s genoemd. Zo selecteert MetaProp NYC jaarlijks tien veelbelovende proptech start-ups voor een intensief 22 weken durend groeiprogramma.

Mipim PropTech Summit 2017 dient ook als uithangbord van de zogeheten New York City Real Estate Tech Week, een reeks proptechevenementen die gedurende de eerste twee weken van oktober verspreid over de Big Apple wordt georganiseerd.

Vorig jaar, toen Mipim PropTech Summit slechts op uitnodiging toegankelijk was, trok het evenement 100 proptechbedrijven en 500 bezoekers uit vijftien verschillende landen.

Keynote speaker is Al Goldstein, ceo van het online financieringsplatform Avant en bestuursvoorzitter van het verticaal geïntegreerde vastgoedbedrijf  Pangea dat door een combinatie van vernuftige technologie en data-analyse zeer slagvaardig en innovatief kan opereren op de vastgoedfinancieringsmarkt.

Reageer op dit artikel