nieuws

Wat brachten drie kantoren van Goldman Sachs op?

Beleggingen

Vastgoedinvesteerder- en manager Cromwell Property Group heeft de verkoop afgerond van drie kantoorgebouwen met een totaal vloeroppervlak van 12.807 m2.

Wat brachten drie kantoren van Goldman Sachs op?

De gebouwen maakten deel uit van de Hummingbird-portefeuille die Cromwell beheert namens Goldman Sachs.

Bordewijklaan 18 is een kantoorgebouw van 7.634 m2 groot verdeeld over tien verdiepingen met 86 parkeerplaatsen. Het gebouw ligt in Mariahoeve vlakbij het centrum van Den Haag. In juni 2019 werd de huurovereenkomst met Total verlengd. Na deze verlenging is het gebouw verkocht aan een lokale investeerder.

Themis Vastgoedpartners heeft Total geadviseerd tijdens de verlenging van de huurovereenkomst. Cromwell werd tijdens de verkoop van de Bordewijklaan 18 geadviseerd door COG Makelaars.

De koper was Platina Argenta Events & Business Company en de prijs was 13.750.000 euro, blijkt uit de akte van levering.

Siriusdreef 1-15 en Siriusdreef 17-27 liggen op bedrijventerrein Beukenhorst Oost in Hoofddorp.
Sinds de overname van het management van de gebouwen door Cromwell is de bezettingsgraad in de Siriusdreef 1-15 gestegen van 17 procent naar 87 procent. Siriusdreef 17-27 is volledig verhuurd. De huurders zijn onder meer Regus, Stichting Onderwijs Advies en Zorg van de Zaak.

BT Makelaars heeft Cromwell geadviseerd tijdens de verkoop van beide gebouwen in Hoofddorp. Skyline Vastgoed heeft de koper, Mayflower Netherlands, bijgestaan. De totale prijs bedroeg 7.100.000 euro, blijkt uit de akte van levering.

Reageer op dit artikel