nieuws

Vakantiewoningen Hummel snel uitverkocht

Beleggingen

Vakantiewoningen Hummel snel uitverkocht

De cottages van vastgoedbelegger Klaas Hummel op het vakantiepark in Zandvoort zijn in één jaar tijd uitverkocht.

Dat meldt Lapidus Holding, de onderneming van Klaas Hummel. ‘De snelheid overtrof alle verwachtingen’, aldus de voormalig eigenaar.

In mei 2018 begon Center Parcs met de verkoop van de 428 cottages en centrale faciliteiten op vakantiepark Zandvoort, tot op dat moment in handen van Lapidus Holding. Met de verkoop is geld vrijgemaakt voor een grootschalige renovatie van het park en de faciliteiten.

Voormalig eigenaar Klaas Hummel is tevreden over de verkopen: ‘Het is een fantastisch vakantiepark, dat door deze renovatie nog aantrekkelijker wordt, zowel voor huurders als investeerders. Daarom zijn de huisjes in korte tijd ook vrijwel volledig uitverkocht.’

Particulieren hebben 300 cottages gekocht. Zeeland Investment Beheer legde de hand op het hotel, de centrale voorzieningen en 120 vakantiewoningen op het park. Er zijn nog wel enkele tienpersoons vip-cottages te koop à 550.000 euro.

Reageer op dit artikel