nieuws

Altera Vastgoed verkoopt 64 appartementen

Beleggingen

Vastgoedvermogensbeheerder Altera heeft een woningportefeuille bestaande uit 64 appartementen verkocht, verdeeld over vier complexen in de Randstad, aan FIFPro Properties.

Altera Vastgoed verkoopt 64 appartementen

‘Het woningfonds van Altera maakt een snelle groei door en zal ook de komende jaren in omvang toenemen’, licht Erwin Wessels, CIO Altera Vastgoed, de verkoop toe. ‘Hoewel de complexen gelegen zijn op mooie locaties en zeer goed zijn verhuurd, is besloten om deze aangebroken en relatief kleinere objecten te verkopen omdat ze niet meer in de strategie passen.’

Hein Peeters, directeur TW Residential en verantwoordelijk voor de exploitatie van de portefeuille van FIFPro Properties: ‘Als onderdeel van de beleggingsstrategie wordt een hoogwaardige woning beleggingsportefeuille opgebouwd en verder uitgebreid. De hoge technische en commerciële kwaliteit van deze complexen past naadloos bij het investeringsprofiel van onze klant. Mede door de goede locaties binnen de Randstad hebben we veel vertrouwen in de toekomstige exploitatie van deze portefeuille.’

Altera Vastgoed werd geadviseerd door Colliers International en juridisch begeleid door Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. TW Residential vertegenwoordigt de koper en zal de portefeuille in management nemen.

Reageer op dit artikel