nieuws

Circulaire en financiële waarde van vastgoed Schiphol Trade Park in kaart

Beleggingen Premium

Vastgoedontwikkelaar Necron draagt bij aan de circulaire gebiedsontwikkeling op Schiphol Trade Park (STP) door al haar vastgoedontwikkelingen op STP te registreren in Madaster.

Circulaire en financiële waarde van vastgoed Schiphol Trade Park in kaart

Dankzij deze registratie kunnen alle gebouwen waaronder een Intercity hotel worden voorzien van een materialenpaspoort. De veelomvattende informatie in een materialenpapsoort maakt hergebruik van materialen eenvoudiger, stimuleert slim ontwerpen en elimineert afval. In 2018 begonnen de werkzaamheden op Schiphol Trade Park met de voorbelasting van de infrastructuur en begin 2019 zijn de eerste gronden uitgegeven. Necron is als een van de eerste ontwikkelaars gestart …