nieuws

Certitudo levert 261 huurwoningen in transformatiepanden op

Beleggingen

De Bossche vastgoedbelegger- en ontwikkelaar Certitudo Capital  heeft in april 261 huurappartementen opgeleverd in Rotterdam, Haarlem, Capelle aan den IJssel en Oss. 

Certitudo levert 261 huurwoningen in transformatiepanden op

De appartementen worden toegevoegd aan de iResidence portefeuille van Certitudo. Het object in Haarlem (De Keizer), een voormalig UWV-pand gelegen aan de Surinameweg 11 en op 5 minuten afstand van Centraal Station, is getransformeerd naar een appartementencomplex met 111 luxe huurappartementen, met oppervlakten variërend van 35m2 tot 93m2. Het complex beschikt tevens over een ondergrondse parkeergarage.

Rotterdam-Alexander

Het object in Rotterdam (The Gemini), gelegen aan de Hoofdweg 204 en met het trein- en metrostation Rotterdam-Alexander om de hoek, is getransformeerd naar een appartementencomplex met 34 luxe huurappartementen, met oppervlakten variërend van 40m2 tot 98m2. Het complex beschikt tevens over een afgesloten parkeerterrein.

Organon-hoofdkantoor

Het object in Oss (De Vorst), gelegen aan de Wethouder van Eschstraat 1 in het voormalige Organon-hoofdkantoor,  is getransformeerd naar een appartementencomplex met 74 luxe afgewerkte huurappartementen, met oppervlakten variërend van 18m² tot 76m2. Het complex beschikt tevens over een afgesloten parkeerterrein.

Capelle aan den IJssel

Het object in Capelle a/d IJssel (The Aquarius), gelegen aan ’t Roer 288, is getransformeerd naar een appartementencomplex met 42 luxe afgewerkte huurappartementen, met oppervlakten variërend van 31me tot 75m2. Het complex beschikt tevens over een afgesloten parkeerterrein.

Alle appartementen zijn voor oplevering volledig verhuurd. De woningen worden door Certitudo Capital binnen haar iResidence portefeuille verhuurd. De portefeuille is gericht op starters op de woningmarkt, hoogopgeleiden en (bijna) afgestudeerden die op zoek zijn naar een huurwoning in of nabij het centrum van de stad.

Reageer op dit artikel