nieuws

Limburgse woningbelegger koopt weer een stukje van appartementencomplex Ilpendam

Beleggingen

De Limburgse woningbelegger Grouwels Vastgoed heeft opnieuw een een deel van een appartementencomplex in het Noord-Hollandse Ilpendam gekocht. Hierdoor heeft  Grouwels nu een meerderheidsbelang in het complex aan het Mezenpad in het dorp dat net boven Amsterdam ligt. 

Limburgse woningbelegger koopt weer een stukje van appartementencomplex Ilpendam

Grouwels betaalde een groep particuliere beleggers 950.000 euro voor in totaal 8 appartementen in het complex en het evenredige deel van de binnentuin van het complex en het ketelhok voor de blokverwarming. Daarmee heeft de Limburgse woningbelegger nu een meerderheid van de 27 appartementsrechten in handen gekregen omdat het onlangs ook al een deel aankocht in complex. Bij de recente transactie werd Grouwels Vastgoed begeleid door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.

Amsterdamse regio

De aankoop past in het beleid van Grouwels om haar portefeuille verder uit te breiden in de Amsterdamse regio.  Begin dit jaar kochten de Limburgers een complex van 48 geliberaliseerde huurwoningen in Almere.

Reageer op dit artikel