nieuws

Sectie5 koopt supermarkten in Leeuwarden en Dommelen

Beleggingen

Sectie5 heeft een Jumbo-supermarkt in Leeuwarden en een Plus-supermarkt in Dommelen verworven.

Sectie5 koopt supermarkten in Leeuwarden en Dommelen
Van Bruhezedal 13, Dommelen

De Jumbo-supermarkt aan Johannes Kolfplein 1 en Canadezenlaan 11-15 van 2.030 m2 is de enige supermarkt in de Vrijheidswijk in Leeuwarden. Het centraal gelegen object is gebouwd in 2009 en nog langdurig verhuurd. Het object is verworven van een particuliere belegger. Doldersum Vastgoed trad op als verkopend makelaar.

De Plus-supermarkt aan Van Bruhezedal 13 in winkelcentrum De Belleman van 1.888 m2 is de enige supermarkt in Dommelen. Het in de dorpskern gelegen object is nog langdurig verhuurd aan Plus Vastgoed. Ook dit object is verworven van een particuliere belegger. Namens Sectie5 trad Camvast Management op als aankopend makelaar.

Voor de supermarkt in Leeuwarden betaalde Sectie5 4.868.468,25 euro (Kadaster).

Lexence trad op als notaris voor beide objecten.

Foto's

Reageer op dit artikel