nieuws

‘Kroonenberg koopt Hema’s in Amsterdam, Rotterdam en Zaandam

Beleggingen

‘Kroonenberg koopt Hema’s in Amsterdam, Rotterdam en Zaandam

Kroonenberg Groep heeft drie Hema-panden gekocht van een consortium van beleggers.

Het betreft retaillocaties aan de Gedempte Gracht 57 in Zaandam, Zuidplein Hoog 770 in Rotterdam en Osdorpplein 626 in Amsterdam, die alle langdurig verhuurd zijn aan Hema. In totaal meet het gekochte 9.320 m2.

Halverwege juli 2018 kocht Kroonenberg Groep van het zelfde consortium drie Hema locaties in Amsterdam, aan de Ferdinand Bolstraat 93-93a, de Kinkerstraat 313 en de Linnaeusstraat 245. Kroonenberg bezat in de Ferdinand Bolstraat al het pand van de naast de Hema gelegen supermarkt Jumbo.

Financiële gegevens zijn door de betrokken partijen niet vrijgegeven. Doordat het een aandelentransactie betreft zijn deze ook niet in het Kadaster te achterhalen.

CBRE trad op als asset manager en verkoopadviseur. De verkoper werd bijgestaan door Crossroads Real Estate en juridisch geadviseerd door Allen & Overy. Kroonenberg Groep werd juridisch bijgestaan door Houthoff en Lexence.

Reageer op dit artikel