nieuws

Highbrook koopt Stadhouderskade 85 in Amsterdam

Beleggingen

Highbrook Investors heeft het kantoorgebouw Stadhouderskade 85 in Amsterdam gekocht in een zogeheten off-market transactie.

Highbrook koopt Stadhouderskade 85 in Amsterdam
Stadhouderskade 85, Amsterdam

Het object ligt tussen het stadsdeel De Pijp en het centrum van Amsterdam en omvat acht verdiepingen met krap 5.000 m2 aan kantoorruimte en is deels verhuurd. Highbrook zal het gebouw op korte termijn grondig renoveren, verduurzamen en onder meer voorzien van een dakterras per bouwlaag.

De verkoper is een particuliere belegger. De prijs door partijen is niet bekend gemaakt, maar bedraagt volgens de leveringsakte in het Kadaster 20,7 miljoen euro. Koper Highbrook heeft het kantoorgebouw ondergebracht in het vehikel Amsterdam South NL.

Bij de transactie traden DRS Makelaars en Loyens & Loeff op als adviseurs van Highbrook Investors. Savills deed de technische due dilligence voor de koper.

Reageer op dit artikel