nieuws

Bedrijfscomplex in Vlaardingen verkocht

Beleggingen

Het bedrijfscomplex aan de George Stephensonstraat 15 te Vlaardingen is verkocht aan een groep particuliere beleggers. Vastgoedmarkt achterhaalde de verkoopprijs.

Bedrijfscomplex in Vlaardingen verkocht

Het object in bedrijvenpark De Vergulde Hand bestaat uit 1.270 m2 kantoorruimte, ruim 2.400 m2 bedrijfsruimte, een mezzanine van 320 m2 en ligt op een perceel van 5.100 m2.

Volgens onderzoek van Vastgoedmarkt in het Kadaster is door Lodewijk, Pieter en Arij van Adrighem 2,375 miljoen euro betaald voor het pand aan de Stichting JEOZ uit Tilburg. ABN Amro heeft aan de kopers een hypotheek verstrekt van 2,4 miljoen euro. De verkopende partij verwierf het complex  in 2007 voor 4,983 miljoen euro.

Het object is langjarig verhuurd aan Brand Energy & Infrastucture Services, een dienstverlener in de industriële, bouwgerelateerde en infrastructurele markt. Tot de services behoren steigerbouw, rope access, hoogwerkers, thermische isolatie, akoestische isolatie, tracing, fireproofing, conserveren, asbestsanering en offshore services.

De verkoper, eveneens een groep particuliere beleggers, werden bij deze transactie geadviseerd door De Lobel & Partners ‘real estate experts’.

Reageer op dit artikel