nieuws

QX Real Estate verwerft 2.024 m2 kantoorruimte

Beleggingen

QX Real Estate heeft de overeenstemming bereikt met bouwbedrijf Boele van Eesteren over de aankoop van 2.024 vierkante meter kantoorruimte in het project Ronsseveld in Gouda.

QX Real Estate verwerft 2.024 m2 kantoorruimte

Het betreft de begane grond en de eerste verdieping van de gebouwen Ronsseburght en de Ronssetoren. Beide gebouwen maken deel uit van het project Ronsseveld dat door Boele en Van Eesteren tussen 2005 en 2017 is gerealiseerd in samenwerking met Zorgpartners.

Het project ligt tussen het station van Gouda en het Groene Hart ziekenhuis op korte afstand van het centrum.

De aankoop betreft in totaal 2.024 vierkante meter waarvan 884 m2 is verhuurd aan twee zorg gerelateerde instellingen te weten Zorgpartners en Penders Voetzorg. De overige 1.144 m2 op de eerste verdieping zal worden getransformeerd tot tien  ppartementen met een oppervlakte van ruim 100 m2 die worden verhuurd voor gemiddeld 1.200 euro per maand. In januari zal worden gestart met de uitvoering en waarvan de oplevering is gepland in mei 2019.

Het project zal worden ondergebracht in een besloten fonds voor gemene rekening waarvan het asset management wordt verricht door QX Real Estate.

De aankoop werd begeleid door Heeren Vastgoed in opdracht van de verkoper en door De Lobel en Partners aan de zijde van de koper. De juridische begeleiding is verzorgd door Albicher Notariaat.

 

 

Reageer op dit artikel