nieuws

Urban Industrial koopt drie industriële panden

Beleggingen

Urban Industrial heeft onlangs drie industriële objecten aangekocht ten behoeve van haar lange termijnstrategie.

Urban Industrial koopt drie industriële panden

Deze objecten zijn aangekocht van particuliere investeerders en liggen in Den Haag (twee stuks) en Capelle aan den IJssel.

De objecten in Den Haag, met een totaal oppervlakte van 4.400 m2 liggen op het industrieterrein Kerketuinen en zijn langdurig verhuurd. Het object in Capelle aan den IJssel betreft een multitenant object van 4.000 m2 , verdeeld over 16 units en is volledig verhuurd.

Urban Industrial investeert in en verstrekt financieringen op industrieel vastgoed in Nederland en legt daarbij de focus op  de Randstad. De totale portefeuille heeft inmiddels een waarde van 425 miljoen euro. De voorlaatste aankoop betrof, zover Vastgoedmarkt bekend, een bedrijfspand in Amsterdam. Urban Industrial meldde toen een portefeuilleomvang van 400 miljoen euro. Dat zou betekenen dat met de huidige drie aankopen ongeveer 25 miljoen euro is gemoeid.

Urban Industrial werd in deze aankoop geadviseerd door Houthoff.

Reageer op dit artikel