nieuws

Urban Industrial koopt bedrijfsruimte in Rotterdam

Beleggingen

Urban Industrial heeft eind november de bedrijfsruimte gekocht gelegen aan de Bovenstraat 224 in Rotterdam  ten behoeve van haar lange termijnstrategie. Vastgoedmarkt achterhaalde de koopsom via onderzoek in het Kadaster.

Urban Industrial koopt bedrijfsruimte in Rotterdam

Verkoper was een joint venture tussen Angelo Gordon en Cairn Real Estate. Deze partijen kochten het object in mei van dit jaar voor 3,5 miljoen euro. De door Urban Industrial betaalde prijs bedraagt 3,675 miljoen euro.

Het object van 5.597 m2 is volledig verhuurd aan drie huurders, waarvan Pontmeyer de grootste is. Het ligt direct langs de A16 in de nabijheid van woonboulevard Stadionweg dat onderdeel uitmaakt van Feijenoord City.

Urban Industrial timmert flink aan de weg. Vorige week werden drie bedrijfsgebouwen verworven van particuliere beleggers.

Urban Industrial investeert in en verstrekt financieringen op industrieel vastgoed in Nederland. Gezien de focus op de Randstad passen onderhavige aankopen uitstekend in de lange termijnstrategie. De totale portefeuille heeft inmiddels een waarde van 425 miljoen euro.

Urban Industrial werd in deze aankoop geadviseerd door Houthoff en verkoper door Osborne Clarke.

Reageer op dit artikel