nieuws

Samenwerking Flexizone en Workthere

Beleggingen

Flexizone zal vier Nederlandse locaties toevoegen aan het platform Workthere. Er zullen de komende maanden meer Flexizone locaties volgen.

Samenwerking Flexizone en Workthere

‘Flexizone biedt werkruimte aan zzp-ers en mkb-ers in de maakindustrie. Wij zoeken creators. Deze groep zoekt voor 80% online en een platform als Workthere helpt ons om nog beter vindbaar te worden’, licht Petra Baltus, marketing manager Flexizone toe. Flexizone zit in een enorme groeispurt en opent begin volgend jaar nog drie locaties in onder andere Houten, Utrecht en Rotterdam. Deze zullen de komende maanden worden toegevoegd op Workthere.

Ed Bouterse, Head of Workthere Netherlands,  over de nieuwe samenwerking met Flexizone: ‘De vraag naar flexibele werkruimte in Nederland blijft groeien. Workthere springt in op deze groei en is daarom zeer complementair aan de bestaande diensten van Savills waar wij onderdeel van zijn. Bij Workthere plannen we het liefst dezelfde dag nog een bezichtiging in voor onze opdrachtgever.’

Workthere heeft als doel om groeiende bedrijven te helpen bij het vinden van flexibele, co-working en serviced kantoorruimte in Nederland.

Flexizone biedt werkruimte voor creatieve zzp-ers en mkb-ers in de maakindustrie. Je vindt hier kantoorruimte, creatieve werkruimte en opslag onder hetzelfde dak.

Reageer op dit artikel