nieuws

Rotterdamse appartementen verkocht met stevige winst

Beleggingen

Looije Properties heeft een wooncomplex aangekocht aan de Dordtselaan te Rotterdam-Zuid. Volgens onderzoek van Vastgoedmarkt maakt de verkopende partij in twee jaar tijd een stevige winst.

Rotterdamse appartementen verkocht met stevige winst

Looije Properties heeft een wooncomplex aangekocht aan de Dordtselaan te Rotterdam. Het object bestaat uit 55 aaneengesloten appartementen en één winkelruimte, gelegen aan de hoofdverbindingsweg tussen Rotterdam centrum en Rotterdam Zuidplein.

Het complex is door de Rotterdamse  particuliere beleggingsmaatschappij gekocht van Stichting Administratiekantoor Lapemak uit Voorburg voor 6,176 miljoen euro op 15 november blijkens gegevens uit het Kadaster. In ieder geval een mooie deal voor de verkopende partij, want die kocht de flatjes in 2016 voor slechts 3,544 miljoen euro (Kadaster).

Looije Properties zegt  veel vertrouwen te hebben ‘in de verdere positieve ontwikkeling van de woningmarkt op Rotterdam Zuid’.

Reageer op dit artikel