nieuws

Particulier koopt Statenlaan 29-67 Den Bosch

Beleggingen

Een particuliere belegger heeft het kantoorgebouw aan Statenlaan 29-67 in Den Bosch gekocht van een maatschap.

Particulier koopt Statenlaan 29-67 Den Bosch

Het multi-tenant kantoorgebouw met een energielabel A in het Bossche Paleiskwartier beslaat  5.681 m² met 89 bijbehorende parkeerplaatsen. Het is vrijwel geheel langjarig verhuurd aan een vijftal huurders. De koopsom bedraagt 12,5 miljoen euro (Kadaster).

Kopende partij investeert in vastgoed en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en high-tech technologieën.

Bij deze transactie is koper geadviseerd door Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars uit Eindhoven en HRS Makelaars uit ‘s-Hertogenbosch. Verkoper (een maatschap) werd geadviseerd door Profound Asset Management.

Reageer op dit artikel