nieuws

Heembouw realiseert nieuwe huisvesting Textaafoam

Beleggingen

Op industrieterrein Tradepark 58 in Tilburg, realiseert Heembouw de nieuwe huisvesting voor Textaafoam.

Heembouw realiseert nieuwe huisvesting Textaafoam

Textaafoam is een industriële groothandel voor meubelstoffen in Europa en maakt een duurzame groei door. De nieuwe locatie biedt voldoende ruimte voor verdere groei en maakt het nu mogelijk om alle logistieke en commerciële activiteiten op één locatie te concentreren.

Habeon Architecten maakte het ontwerp voor de nieuwbouw in samenwerking met Quadrant4 en interieurarchitect H-Kwadraat architectuur uit Tilburg, die bestaat uit een bedrijfshal (12.395 m2)  met kantoor (1.992 m2 ) en mezzanine (725 m2). De eyecatcher in het ontwerp is de hoofdentree met showroom.

Heembouw start medio november met de inrichting en het bouwrijp maken van het bouwterrein. Quadrant4 zal namens de opdrachtgever de implementatie van het nieuwe kantoor concept, directievoering en de bouwbegeleiding op zich nemen. De oplevering is naar verwachting in juni 2019.

 

Reageer op dit artikel