nieuws

Busan tekent intentiedeal Distripark Maasvlakte West

Beleggingen Premium

Busan Port Authority en het Havenbedrijf Rotterdam hebben een voorovereenkomst getekend voor de uitgifte van een terrein van 5 tot 10 hectare op het Distripark Maasvlakte West. Het is de tweede intentieovereenkomst die in korte tijd voor deze locatie wordt ondertekend.

Busan tekent intentiedeal Distripark Maasvlakte West
Vlnr: Allard Castelein (president-directeur Havenbedrijf ,Rotterdam), Yunyoung Lee (Ambassadeur Zuid-Korea in Nederland, Kichan Nam (president Busan Port Authority).

De Busan Port Authority wil op het Distripark Maasvlakte West een duurzaam warehouse ontwikkelen, waar meerdere, voornamelijk Koreaanse, dienstverleners gebruik van kunnen maken. Samen met de eerdere overeenkomst betekent het dat inmiddels al 15 …