Woningen in kantoren Arnhems centrum

Woningen in kantoren Arnhems centrum
Eusebiusbuitensingel 20 in Arnhem

PZD Vastgoed heeft twee kantoren in het centrum van Utrecht gekocht. De Arnhemse ontwikkelaar transformeert de panden naar woningen.

Dat bericht Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, die de panden in opdracht van Stichting Jeugdbescherming Gelderland heeft verkocht aan de ontwikkelaar. Wat PZD Vastgoed heeft betaald, is nog niet bekend; de transactie is nog niet verwerkt in het Kadaster. De twee kantoorpanden in het centrum van Arnhem hebben een totale oppervlakte van ruim 3.000 m2.

Het betreft de panden aan Eusebiusbuitensingel 20 en Velperweg 75. De koper is voornemens beide panden te transformeren naar een woonfunctie. Details zijn nog niet bekend. Verkoper werd bij de structurering en verkoop geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.