nieuws

PGIM RE en CK Capital kopen Diana & Vesta

Beleggingen

PGIM Real Estate en CK Capital hebben Diana & Vesta gekocht van Reggeborgh.

PGIM RE en CK Capital kopen Diana & Vesta
Kantoorgebouw Diana & Vesta Amsterdam

Diana & Vesta is een kantoorgebouw van 24.428 m2 in het noordelijke deel van Amsterdam Zuidoost. De ontwikkeling van Eurocommerce kwam na het faillissement van die onderneming in handen van Reggeborgh, het investeringsbedrijf van de familie Wessels. VolkerWessels was de aannemer van het project en leverde het in 2012 op.

De koopprijs bedroeg 61,2 miljoen euro. Het complex is voor meer dan 80 procent verhuurd. Onder de gebruikers zijn Handelsbanken Nederland (3.500 m2), Freightex, Praxis, Quintiles, Teleperformance en The Office Operators.

De aankoop gebeurde in opdracht een van de Europese core plus-fondsen van PGIM Real Estate, de vastgoedtak van PGIM. De wereldwijd opererende vermogensbeheerder uit de Verenigde Staten heeft 1.000 miljard euro aan assets in de portefeuille en is onderdeel van het beursgenoteerde Prudential Financial.

Cushman & Wakefield adviseerde kopers CK Capital en PGIM.

Reageer op dit artikel