nieuws

Dreef Beheer koopt monumenten in Amsterdam

Beleggingen

Dreef Beheer is sinds 1 oktober eigenaar van de voormalige portefeuille van H.M. Peters Onroerend Goed.

Dreef Beheer koopt monumenten in Amsterdam
Nassaukade 25 Amsterdam

De portefeuille bestaat uit zeven (deels monumentale) panden binnen de ring van Amsterdam met daarin zesentwintig huurwoningen en vier bedrijfs- en winkelruimten. Dat meldt Dreef Beheer. De koper belegt in onroerend goed en ontwikkelt op verschillende locaties woningen en retail voor de eigen portefeuille.

De verkoper werd bij de transactie geadviseerd door KB Notarissen en De Graaf en Groot Makelaars. Dreef Beheer werd geadviseerd door Hartman LMH en Van Zijll Langhout Vastgoed.

De akte van levering vermeldt een prijs van 9.000.999 euro voor zes objecten:

De transactie kwam tot stand na een door de verkoper georganiseerde veiling. De levering van een zevende pand aan de Van Ostadestraat 154-H, 154-O, 154-1A, 154-1V, 154-2A, 154-2V, 154-3A en 154-3V ging niet door. Voor dit object waren Dreef Beheer en H.M. Peters Onroerend Goed een prijs overeengekomen van 2.100.000 euro.

Reageer op dit artikel