nieuws

Particulier koopt woningcomplex Waterblok

Beleggingen

Een particuliere belegger heeft appartementengebouw Waterblok gekocht in Utrecht.

Particulier koopt woningcomplex Waterblok
Waterblok Utrecht

Het project in de wijk Terwijde met 35 appartementen in het middenhuursegment is een ontwikkeling van Lunee Vastgoed uit Amstelveen. Plegt Vos levert het complex over ongeveer drie maanden op. Naar verwachting zal de totale bouwtijd zes maanden bedragen.

Van Gorkom RPC adviseerde de particuliere belegger bij de aankoop van het complex. Het ontwerp is van BFAS architecten en de verhuur is in handen van De Keizer Makelaars in Utrecht. Objectum hield zich bezig met indeling, afwerkingsniveau en installaties. Compact Real Estate Services uit Hilversum wordt de beheerder.

Reageer op dit artikel