nieuws

IVBN presenteert projectenwebsite

Beleggingen

IVBN-voorzitter Dick van Hal heeft 17 september de IVBN-projectenwebsite gepresenteerd.

IVBN presenteert projectenwebsite
Station Breda

Dat gebeurde in het bijzijn van bestuurders en ambtenaren van de G40 en de G5, enkele provincies, de Vereniging van Nederlandse Gemeente, het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en leden van IVBN (Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed Nederland).

Met de projectenwebsite wil IVBN het maatschappelijke belang van institutionele vastgoedbeleggers beter onder de aandacht van de G40-gemeenten brengen en samenwerking stimuleren. Het is de bedoeling deze bijeenkomst te laten uitgroeien tot een jaarlijks terugkerende, informele en rechtstreekse ontmoeting tussen gemeenten en IVBN-leden.

Reageer op dit artikel