nieuws

Amvest koopt 128 appartementen in Den Haag

Beleggingen

Amvest Investment Management koopt het woningproject Juliana van Stolberglaan van Reshape Properties.

Amvest koopt 128 appartementen in Den Haag
Juliana van Stolberglaan

Het project bestaat uit vier gebouwen met in totaal 128 appartementen en 132 parkeerplaatsen. Amvest neemt de middeldure vrijesectorhuurwoningen op in de beleggingsportefeuille van één van zijn klanten. Naar verwachting begint de bouw nog in 2018.

De hoogte van het complex was in maart 2017 onderwerp van debat in de Haagse gemeenteraad. Sven Mathijssen, partner bij Reshape Properties, is tevreden over de uitkomst. ‘Op de plek waar TNO in het verleden kantoor hield wordt na een intensief traject met betrokken buurtbewoners dit mooie project gerealiseerd dat goed in de omgeving is ingepast. Bezuidenhout kent relatief veel gedateerd woningaanbod en kan zich nu verheugen op de komst van deze nieuwe wooncomplexen.’

De nieuwbouwwoningen komen in woongebied Bezuidenhout-Midden. Het centrum en centraal station van Den Haag bevinden zich op korte afstand, de Randstadrail stopt dichtbij en de Theresiastraat ligt om de hoek. Het gemiddelde woonoppervlak is 94 m2. OPL architecten uit Utrecht maakte het ontwerp. De turnkey realisatie komt in handen van Ballast Nedam. Oplevering wordt verwacht in het eerste half jaar van 2021.

Het team Residential Capital Markets van CBRE adviseerde bij deze transactie Reshape Properties.

Reageer op dit artikel