nieuws

Altera heropent Vershof in winkelcentrum Het Rond Houten

Beleggingen

Altera heeft samen met de gemeente en de winkeliers 8 september 2018 het vernieuwde De Vershof in Houten heropend. De feestelijke heropening vormt een afronding van de renovatie en herpositionering van het gehele winkelcentrum.

Altera heropent Vershof in winkelcentrum Het Rond Houten
De Vershof in winkelcentrum Het Rond in Houten

‘De Vershof was eigenlijk een van de eerste markthallen van Nederland met ondernemers die al lang met elkaar samenwerken. De Vershof was met dat concept de tijd vooruit. Mensen willen nu eenmaal verse producten proeven en kopen’, aldus architect Jan Willem van der Sman. ‘Het is goed dat Altera dat begrijpt en heeft besloten om het interieur en de indeling te moderniseren.’

Altera heeft in goede samenwerking met de betrokken ondernemers en de gemeente het vernieuwde concept ontwikkeld en uitgevoerd. De Vershof is nu weer een aantrekkelijke ‘markthal’ waar proeven, beleven en inspireren centraal staan.

De Vershof maakt deel uit van het winkelcentrum Het Rond dat in de afgelopen twee jaar ook grondig is gerenoveerd. Niet alleen het vastgoed is verbeterd en vergroot maar ook het openbaar gebied is in samenwerking met de gemeente aangepakt. Het aanbod van horeca is veranderd en aan het plein zijn ruime terrassen toegevoegd.

Reageer op dit artikel