nieuws

Perial Asset Management koopt Bluewater in Hoofddorp

Beleggingen

De Franse asset manager Perial heeft namens het fonds La Participation Foncière Opportunité (OPF) SCPI het kantoor gekocht aan de Taurusavenue 46 in Hoofddorp.

Perial Asset Management koopt Bluewater in Hoofddorp
Taurusavenue 46, Hoofddorp

Het gebouw met een vloeroppervlakte van 8.143 m2 ligt in Beukenhorst-Zuid, vlakbij het station in Hoofddorp en heeft een Breeam Excellent-certificaat. Het gebouw is volledig en langdurig verhuurd aan Bluewater. De koper betaalde 33 miljoen euro (Kadaster). Het pand werd in oktober 2014 gekocht door Standard Life Investments voor een bedrag van 31.832.990,13 miljoen euro (Kadaster) van de ontwikkelaars Delta Development Group, VolkerWessels en de Reggeborgh Groep.

Half juni 2012 maakten de ontwikkelaars bekend het nieuwe hoofdkantoor van Bluewater Energy Services te bouwen in Hoofddorp, op basis van een huurcontract met een looptijd van 15 jaar. Met de bouw werd begonnen in april 2013, in november 2013 werd het hoogste punt bereikt.

Verkoper EPGF (Nederland) 3, een fonds van asset manager Aberdeen Standard Investors, werd geadviseerd door DLA Piper en NL Real Estate – Knight Frank. Principal Real Estate Europe (voorheen: Internos Global Investors) en NautaDutilh adviseerden Perial Asset Management.

 

 

Reageer op dit artikel