nieuws

Vastgoedmarkt Podcast nu ook in iTunes

Beleggingen

De Vastgoedmarkt Podcast is nu ook te beluisteren via iTunes, het populaire muziek- en geluidsplatform van Apple.

Vastgoedmarkt Podcast nu ook in iTunes
Frank van Blokland en Johannes van Bentum

Luisteraars kunnen de podcast van Vastgoedmarkt eenvoudig vinden binnen het platform iTunes van Apple. Door zich gratis te abonneren worden nieuwe afleveringen van de podcast automatisch toegevoegd aan de afspeellijsten binnen ITunes op Apple-apparaten als Iphones en Macbooks.

In de eerste Vastgoedmarkt Podcast spreekt Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Johannes van Bentum Met directeur Frank van Blokland van de IVBN over het tekort aan (beleggers-)woningen in het middeldure segment met een maandhuur tussen 710 en 1.000 euro.

Reageer op dit artikel