Vastgoedmarkt Podcast nu ook in iTunes

Vastgoedmarkt Podcast nu ook in iTunes
Frank van Blokland en Johannes van Bentum

De Vastgoedmarkt Podcast is nu ook te beluisteren via iTunes, het populaire muziek- en geluidsplatform van Apple.

Luisteraars kunnen de podcast van Vastgoedmarkt eenvoudig vinden binnen het platform iTunes van Apple. Door zich gratis te abonneren worden nieuwe afleveringen van de podcast automatisch toegevoegd aan de afspeellijsten binnen ITunes op Apple-apparaten als Iphones en Macbooks.

In de eerste Vastgoedmarkt Podcast spreekt Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Johannes van Bentum Met directeur Frank van Blokland van de IVBN over het tekort aan (beleggers-)woningen in het middeldure segment met een maandhuur tussen 710 en 1.000 euro.

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.