nieuws

INREV viert jubileum op uitverkocht jaarcongres

Beleggingen

INREV viert jubileum op uitverkocht jaarcongres

Het jaarcongres van INREV -11 en 12 april in Dublin – staat in het teken van investeren in een laatcyclische markt en de viering van het vijftienjarig bestaan.

Voor Lonneke Löwik (44) wordt het haar eerste jaarcongres als ceo van de in Amsterdamse ITO-toren kantoor houdende Europese branchevereniging voor niet-beursgenoteerd vastgoed. De Nederlandse, afkomstig van GRESB, staat sinds december vorig jaar aan het roer van INREV. Haar voorganger, de Duitser Matthias Thomas, vertrok in de zomer van 2017 naar een onderneming in Berlijn na zeven jaar leiding te hebben gegeven aan de in 2003 opgerichte vastgoedorganisatie.

‘Omdat ik INREV gewoon een fantastische organisatie vind, waar ik altijd met veel veel plezier gewerkt heb’, licht Löwik haar eigen overstap toe. Zij keerde terug naar haar oude nest. In de periode 2009-2014 was zij ook al werkzaam voor INREV. Zij was eerder Director Research & Market Information en Director of Professional Standards. Na haar vertrek vestigde zij zich als zelfstandig strategisch consultant. Zij was betrokken bij de lancering van de Global Infrastucture Investor Association (GIIA), een wereldwijde  lobby-organisatie, gevestigd in Londen,  voor beleggers in infrastructuur. In juni 2016 werd zij hoofd Operaties bij de Global Real Estate Sustainability Benchmark (GRESB) in Amsterdam, een internationale organisatie gespecialiseerd in het beoordelen van duurzaamheidsprestaties van genoteerde en niet-genoteerde vastgoedportefeuilles.

De INREV-jaarcongressen, waarvan de eerste in 2005 plaatsvond, zijn door hun topprogrammering uitgegroeid tot hoogtepunten van het vastgoedjaar. Ook dit keer is dat weer aardig gelukt met sprekers als Michael Heisse, Chief Economist Allianz, John MicKinley, Blackrock, Joschka Fischer, voormalig minister van Buitenlandse Zaken en Tim Harford, schrijver van de internationale bestseller The undercover economist strikes back.

Meer over de visie van Lonneke Löwik en het INREV-jaarcongres in het maartnummer 2018 van Vastgoedmarkt. Lees hier alvast het volledige artikel.

Reageer op dit artikel