nieuws

Haag Wonen verkoopt complex aan Heitman

Beleggingen

Haag Wonen verkoopt complex aan Heitman
Drentse Hoek , Dedemsvaartweg Den-Haag

Haag Wonen heeft woningcomplex Drentse Hoek in Den Haag verkocht aan Heitman.

Het complex aan de Norgstraat, Hengelolaan, Dedemsvaartweg en Oosterhesselenstraat omvat 91 woningen, twee bedrijfsruimten en 83 parkeerplaatsen. De prijs bedroeg 20.880.872,50 euro, blijkt uit de akte van levering.

Heitman kocht het complex voor een van zijn aandeelhouders. Capital Value begeleidde Haag Wonen bij de verkoop van het complex. De juridische procesbegeleiding is verzorgd door Loyens & Loeff uit Amsterdam namens verkoper en Greenberg Traurig namens koper.

Woningcomplex Drentse Hoek ligt in de wijk Morgenstond in Den Haag Zuidwest. De appartementen worden hoofdzakelijk in de vrije sector verhuurd. De twee commerciële ruimten zijn voor lange tijd verhuurd aan een tandartspraktijk en een fysiotherapeut. De parkeerplaatsen liggen op een eigen afgesloten terrein achter het complex.

Reageer op dit artikel