nieuws

Corum verwerft hoofdkantoor Heijmans

Beleggingen

Corum heeft het hoofdkantoor van Heijmans aan de Graafsebaan 67 in Rosmalen voor 13,75 miljoen euro van een buitenlandse belegger gekocht.

Corum verwerft hoofdkantoor Heijmans
Heijmans-hoofdkantoor aan Graafsebaan 67 in Rosmalen

Dat bericht Appelhoven Vastgoedadviseurs die deze transactie namens de koper heeft begeleid. Het gebouw is langjarig en tegen marktconforme condities verhuurd aan Heijmans. Het object heeft een metrage van 8.209 m2. Er behoren 200 parkeerplaatsen bij het gebouw.

De koopprijs bedroeg 13,75 miljoen euro. Het is de eerste aankoop van de Franse vermogensbeheerder in 2018. Corum heeft sinds 2015 een grote vastgoedportefeuille in Nederland opgebouwd. Eind 2017 kocht Corum nog voor 35 miljoen euro een Ibis-hotel in Amstelveen.

De verkoper van het Heijmans-kantoor werd geadviseerd door JLL en Dentons Boekel. Core Notariaat trad op als notaris.

Reageer op dit artikel