nieuws

Certitudo verwerft acht beleggingspanden

Beleggingen

Certitudo verwerft acht beleggingspanden

Certitudo Capital heeft acht beleggingspanden aangekocht in Nederland, die langjarig verhuurd zijn aan Biesheuvel Groep.

De aankoop omvat zeven duurzame bedrijfsgebouwen in onder andere ’s-Hertogenbosch en Cuijck en tevens een  kantoorgebouw in Son en Breugel welke langjarig verhuurd zijn aan de technische groothandel Biesheuvel Groep. Over de financiële details van de deal doet Certitudo geen mededelingen.

Certitudo en Biesheuvel hebben met deze transactie tevens overeenstemming bereikt over de samenwerking daar waar het de toekomstige huisvestingsvraagstukken van de Biesheuvel Groep betreft. Biesheuvel Groep is met 45 vestigingen en een omzet van ruim 150 miljoen euro een toonaangevende speler in de Mechanische MRO markt in de Benelux.
Certitudo Capital, opgericht in 2002, is een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger gevestigd in ’s-Hertogenbosch. De vastgoedonderneming wil zich de komende jaren nog meer focussen op de uitbreiding van haar portefeuille.

Reageer op dit artikel