nieuws

Certitudo koopt winkelcentrum van Rosenbaum

Beleggingen

Certitudo Capital heeft winkelcentrum Dieren aan het Callunaplein met de daarboven gelegen appartementen gekocht van Ronny Rosenbaum.

Certitudo koopt winkelcentrum van Rosenbaum
winkelcentrum Dieren

De totale aankoop omvat 33 winkels, 72 huurappartementen en 31 garageboxen. De winkels zijn langjarig verhuurd aan onder andere een Albert Heijn en Coop. De Bossche ontwikkelende belegger plaatst de winkels in zijn iRetail-portefeuille. De transactie is nog niet verwerkt in het digitale Kadaster. Als eigenaar wordt nog altijd Ronny Rosenbaum genoemd, de winkelbelegger die vorig jaar opzien baarde door multifunctioneel project Valley Zuidas te kopen.

De 72 verhuurde appartementen zal Certitudo middels het iResidence-label beheren. De plaats Dieren ligt in de provincie Gelderland nabij National Park Veluwezoom en plaatsen zoals Arnhem, Apeldoorn en Doetinchem. Dieren kent slechts één winkelgebied, zijnde winkelcentrum Dieren aan het Callunaplein. Het winkelcentrum heeft een sterk boodschappenfunctie met bekende supermarkten, zoals Albert Heijn en Coop.

Reageer op dit artikel