nieuws

Zorginstelling verkoopt vastgoed Mijdrecht

Beleggingen

Zorginstelling verkoopt vastgoed Mijdrecht
Gerardus Majella-verpleeghuis in Mijdrecht

Stichting Zonnehuisgroep Amstelland heeft woonzorgcomplex Gerardus Majella aan de Bozenhoven in Mijdrecht verkocht aan een particuliere belegger.

Dat bericht ABZV, die Zonnehuisgroep Amstelland heeft begeleid bij de tender, het opstellen van de contracten en de nieuwbouw van de locatie Zonnehof. De koopsom van het complex aan Bozenhoven 157 in Mijdrecht bedraagt ruim 2,137 miljoen euro, blijkens de akte van levering van 25 januari (Kadaster). Koper is Kanjers Vastgoed uit Aalsmeer, aldus het Kadaster.

Het zorgcentrum dat bestaat uit 38 zorgappartementen en acht aanleunwoningen, wordt door Zonnehuisgroep Amstelland tijdelijk teruggehuurd. Daarna zullen de bewoners verhuizen naar de nieuwe locatie Zonnehof aan de Dorpsstraat in Mijdrecht. Wat de koper dan met het complex doet, is nog niet bekend. Mogelijk volgt herontwikkeling naar woningen.

Reageer op dit artikel