nieuws

Industrial Securities verkoopt 42.500 m2 warehouse

Beleggingen

Industrial Securities verkoopt 42.500 m2 warehouse

Industrial Securities heeft circa 38.400 m2 warehouse, 1.900 m2 mezzanine en 2.250 m2 kantoorruimte in Venray verkocht aan Exeter Property Group. Het complex ligt op bedrijventerrein Smakterheide aan de Smakterweg 110-116 in Venray.

Volgens het Kadaster is 22 miljoen euro betaald voor het logistieke complex. Door de ligging langs de snelweg A73 is het terrein goed bereikbaar. Op Smakterheide zijn diverse grote bedrijven gevestigd zoals Syncreon, Flex, XPO, Hewlett-Packard, Moduslink, Herbalife en Schneider Electric Systems.

Het complex is in leegstaat verkocht en is beschikbaar voor een nieuwe huurder. Exeter Property Group heeft CBRE aangesteld om hen te begeleiden bij het verhuurproces.

CBRE trad bij deze transactie op als adviseur van Industrial Securities.

Reageer op dit artikel