nieuws

Gramercy doet grote logistieke deal Tilburg

Beleggingen

Gramercy doet grote logistieke deal Tilburg
Gesworenhoekseweg 8 op Vossenberg-West in Tilburg

PartyLite heeft zijn Europese distributiecentrum in Tilburg van in totaal 40.618 m2 verkocht aan de Britse vastgoedinvesteerder Gramercy Europe.

Dat meldt CBRE in een persbericht zonder financiële details. De koopsom bedraagt 27 miljoen euro, aldus het Kadaster. Het distributiecentrum ligt aan de Gesworenhoekseweg 8 op bedrijventerrein Vossenberg-West in Tilburg en beschikt over bedrijfshallen en kantoorruimte. Als onderdeel van de transactie wordt Gramercy Europe de nieuwe verhuurder van PartyLite. Voordat tot verkoop is overgegaan, is de huurovereenkomst tussen PartyLite en Gramercy tot stand gebracht.

Bovendien is een overeenkomst voor onderhuur afgesloten betreffende 10.000 m2, die PartyLite (onder)verhuurt aan een derde partij. Vossenberg-West is een gewilde locatie. Vanwege de strategische ligging hebben ook diverse gerenommeerde bedrijven, zoals Coolblue, Tesla en Samsung hier hun logistieke activiteiten ondergebracht.

CBRE trad bij de verhuur, de onderverhuur en de verkoop op als adviseur van PartyLite; Nauta Dutilh adviseerde op juridisch gebied. Gramercy Europe werd voor de verkooptransactie commercieel bijgestaan door Industrial Real Estate Partners en juridisch door Loyens & Loeff.

Reageer op dit artikel