Dela Vastgoed verkoopt 36 woningen aan particuliere belegger

Dela Vastgoed verkoopt 36 woningen aan particuliere belegger
Huurwoningen aan de Van der Lindenlaan, Hilversum

Dela Vastgoed heeft 36 appartementen en 16 garageboxen gelegen aan de Van der Lindenlaan 1-71 in Hilversum verkocht aan de particuliere belegger KV-Vastgoed in Huizen.

KV-Vastgoed betaalde 8,45 miljoen euro (Kadaster). Verkoper had het complex sinds 1982 in het bezit. De verkoop past in het beleid van Dela zich voortaan volledig op winkels te richten.

Deze retail-portefeuille bestaat uit een mix van food georiënteerde winkelcentra en non food-locaties in de betere winkelgebieden. Onderdeel van de optimalisatie van de bestaande portefeuille is de realisatie van woningen boven winkels voor de eigen portefeuille.

TW Residential trad op namens koper. Colliers International en Houthoff adviseerden Dela Vastgoed bij de transactie.

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.