nieuws

All-In Real Estate koopt woningportefeuille

Beleggingen

All-In Real Estate koopt woningportefeuille
Frank Vogel

All-In Real Estate heeft een 147 eengezinswoningen in Cuijk aangekocht. De verkoper is een particuliere belegger.

Volgens Frank Vogel, de eigenaar van All-In Real Estate, past de aankoop goed in de strategie van All-In Real Estate. ‘Wij zijn continu bezig met het uitbreiden van de portefeuille en zoeken daarbij naar een goede balans.’

All-In Real Estate is onder meer actief in Maastricht met de herontwikkeling van het Bonnefanten college naar 257 zelfstandige studenten eenheden. Verder staat de oplevering van het Easyhotel in Scheveningen gepland voor Q1-2018. All-In Real Estate is in deze transactie geadviseerd door MVGM International Advisory en Dirkzwager advocaten & notarissen. ABC Capital heeft de verkoper geadviseerd.

Reageer op dit artikel