nieuws

M7 Real Estate koopt meubelboulevard Snipperling Deventer

Beleggingen

M7 Real Estate koopt meubelboulevard Snipperling Deventer
Essenstraat 2, Deventer

M7 Real Estate heeft voor een van haar Europese vastgoedfondsen de perifere meubel- en doe-het-zelf-boulevard De Snipperling in Deventer gekocht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Syntrus Achmea verkocht namens een het Rabobank Pensioenfonds voor 4,15 miljoen euro (Kadaster). De Snipperling, gelegen aan de Essenstraat 4, 6 en 6A, omvat circa 11.000 m2 verdeeld over twee verdiepingen.

De tien winkelunits bieden een gevarieerd aanbod aan woon- en doe-het-zelf winkels van zowel landelijke formules als lokale winkeliers, waaronder Carpetright, BCC en Jumper. De boulevard is onderdeel van bedrijventerrein Kloosterlanden van circa 130 hectare groot waar ruim 300 bedrijven gevestigd zijn.

Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde in deze transactie verkoper Syntrus Achmea. Van Doorne adviseerde koper M7 Real Estate op juridisch en notarieel gebied en Savills adviseerde de koper op technisch gebied.

Reageer op dit artikel