nieuws

Highbrook verkoopt kantoren Noord-Nederland

Beleggingen

Highbrook verkoopt kantoren Noord-Nederland
Oostergoweg 3-5 in Leeuwarden

Highbrook Investors heeft drie kantoorgebouwen in het noorden van Nederland verkocht. De kantoren zijn afkomstig uit een vorig jaar gekochte Hanzevast-portefeuille.

Dat bericht de Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder. Het gaat om Tromphuis aan Trompsingel 31-39 in Groningen. Dit kantoor van 2.200 m2 naast het centraal station is verkocht aan de gemeente Groningen. De andere kantoren – Oostergoweg 3-5 in Leeuwarden van 2.700 m2 en Omega Park aan Eemland 3-5 in Assen van 3.900 m2 – zijn verkocht aan private beleggers.

Highbrook Investors heeft de objecten in november 2017 verworven als onderdeel van de Gorecht-portefeuille van Hanzevast. Deze portefeuille omvat 25 objecten met een totaal oppervlak van 48.000 m2, voornamelijk kantoren in het centrum van Groningen. Equity Estate en BlauwVast traden op als adviseurs van HigbBrook Investors bij de verkoop van de drie kantoorgebouwen.

Reageer op dit artikel