nieuws

Dental Clinics herschikt praktijkbestand

Beleggingen

Dental Clinics herschikt praktijkbestand
Jordensstraat 50 in Groningen

Dental Clinics heeft verschillende locaties afgestoten, opnieuw gehuurd en/of verkocht. Het gaat in totaal om 1.100 m2 aan medische praktijkruimten.

Deze herprofilering van het locatiebestand is ingegeven door groei van de onderneming, aldus vastgoedadviseur RWRES. In Groningen heeft Dental Clinics zijn pand van 643 m2 aan Jordensstraat 50 verkocht aan Interpand Vastgoed. In Almere heeft de kliniek de huur tussentijds beëindigd van 105 m2 aan Lavendelstraat 68.

De kliniek heeft in Almere de huur gecontinueerd van in totaal 521 m2 praktijkruimten, verdeeld over de locaties Greta Gerboplantsoen 1, Hendrick Avercampstraat 15 Almere en Wim Kanplein 1. De verhuurder van deze panden is Zorggroep Almere. In Utrecht tot slot heeft Dental Clinics het huurcontract tussentijds beëindigd van 296 m2 aan Catharijnesingel 56 Utrecht. De verhuurder is Accres Real Estate. RWRES heeft de onderhandelingen gevoerd en de transacties tot stand gebracht namens de Dental Clinics.

Reageer op dit artikel